DYNAMAG, de producent van de unieke kogelbaan Magnex

DYNAMAG is een Tilburgs bedrijf dat in 2017 is opgericht door mij, Kurt Mauser.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in techniek en natuurkunde. De keuze voor een technische opleiding lag dus voor de hand. De opgedane kennis heb ik daarna gedurende mijn loopbaan kunnen verdiepen en verbreden.

Nu ik met pensioen ben wil ik mijn vakkennis en creativiteit inzetten om mijn liefde voor techniek over te brengen aan kinderen. Immers, techniek heeft de toekomst! Maar jammer genoeg groeit het tekort aan technisch opgeleide leerlingen zienderogen. (Het is daarom niet voor niets dat vanaf 2020 techniek- en maakonderwijs verplichte kost is op basisscholen.) Ik zie het daarom als een grote uitdaging om kinderen te laten ontdekken hoe leuk techniek is.

Met dit doel voor ogen heb ik de magnetische kogelbaan Magnex ontwikkeld. Met dit les- en speelmateriaal wil ik kinderen op speelse wijze in aanraking brengen met techniek. Op de Maker Faires in Eindhoven in 2018 en 2019 heeft het publiek kennis gemaakt met Magnex. De overwegend positieve en enthousiaste reacties die ik daar kreeg, zijn mijn inspiratie en drijfveer om door te gaan met het verder ontwikkelen van Magnex. Ik luister graag (en goed!) naar de wensen van mijn klanten.

Kurt Mauser

Vragen of meer informatie?

Neem dan meteen contact op met Kurt Mauser.
Bel 06 226 55 888 of vul het contactformulier in. Graag tot horens!

Maak een afspraak